Despre mine

Bine ai venit!

M-am aflat mereu la răscruci de cuvinte. La început am rătăcit printre cuvintele scrise de alții la Facultatea de Litere, Universitatea din București.
Mai târziu, mi-am dat seama că nu număr destule și am completat colectia de cuvinte în engleză și română la Universitatea Financiar-Bancară, Facultatea de Management Financiar.

Apoi am început să-mi fac singură cuvintele pe care le-am îmbinat în programe de limba engleză de specialitate pentru cursurile de limba engleză pentru afaceri, cursurile de engleză juridică, cursurile de engleza financiară și cursurile de engleză pentru marketing și publicitate.


Jocurile de idei proaspete le public pe blogdecompanie. Poveștile adevărate despre sport, diete, slăbire, artă, calorii și trăiri le pun pe totuldespreslăbire.

Jocurile serioase cu cuvinte cheie le pun pe www.engleza-de-afaceri.ro, pagina mea oficială, care în multe căutări în nișa pe care activăm, este pe prima pagină Google. Nu sunt tot timpul chiar atat de serioase/să, deoarece cred în “poveștile lui Hans Christian Andersen la fel de mult ca în Peter Drucker“.

Nu uit niciodată să zâmbesc la prezentările mele despre serviciile pe care le ofer. Din degete nu știu să zâmbesc, pentru că sunt tot timpul ocupate cu scrisul (prezentări, programe de studiu, newslettere, articole despre limba engleză, content writing, copywriting..), sau cu frânele bicicletei mele. Îmi caut cuvintele în toate zările și când zâmbește soarele, le mai găsesc pe lac, în parcul Herăstrău.


Îmi împodobesc viața cu cuvinte pe care le ofer cu drag tuturor celor care mi le cer.
Pentru un curs de limba engleză de specialitate sau pentru un text pentru blogul sau site-ul tău care-ți va simplifica timpul și ideile și te va defini mai bine.
Cu drag,
Iulia Halatz.

 

Card Iulia Verrso

 

 

 

 

 

 

One comment on “Despre mine

Your words are stardust, they shine and sparkle in my heart. Thank you!

“Language is not like the sun,
heating and scorching
but like the moon
keeping secrets
and the arcane magic of the night
throwing stars
in the lilacs’ claws
till dawn.” -Iulia Halatz

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,054 other subscribers
Proud to have contributed to alive words that create a world without maps:
Are you fluent in choosing your English?
Call: +40722.841.053 contact@cursinengleza.ro.
My community